keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Haasteesta

Heissan, täällä ei ehkä aamutuimaan näy haastetta, en ehdi sitä nyt tänään suunnittelemaan. Yritän huomen illalla viimeistään laittaa, mutta jos ei näy niin sitten voitte edelleen osallistua viimeiseen haasteeseen + Tiinan haasteeseen kunnes saavun etelän auringosta.

torstai 17. syyskuuta 2009

Haaste 21: Akryylimaalilla leimailua



Ihastuin tuohon Rangerin Acrylic Paint Dabber maaliin niin, että nyt voi sanoa, että siitä se ajatus sitten lähti tähän haasteeseen.

Tehkää ATC-kortti käyttäen akryylimaalia leimavärinä ja toteuttakaa kortti muutenkin leimaten.

Nro 13 leimasin on tuputettu tuolla Dapper Paintilla ja annettu kuivua, sen jälkeen olen värittänyt taustan Distress Ink leimaväreillä, käyttäen meikkisientä väritykseen. Teksti on leimattu mustalla vedenkestävällä leimavärillä ja naisen silhuetti Mementon värillä, punchinellaa käytetty kulmassa.

Testasin myös tavallisen akryylimaalin, siltä varalta kun kaikille ei varmaan ole tuota Dabber Paintia (ei ollut minullakaan vielä eilen), toimii silläkin hyvin, vaikka ei tule niin embossatun oloista jälkeä kuin tuolla DP:lla. Laitoin akryyliväriä meikkisieneen ja tuputin kuukasvoleimasimeen väriä, annoin kuivua ja käytin taas Distress Inkkejä. Voi olla, että jos olisi laittanut reilummin väriä olisi saattanut tulla embossatun oloinen kuva. Muistakaa puhdistaa leimasin välittömästi, ettei akryylimaali kuivu siihen kiinni.

Toivottavasti innostutte haasteesta, olisi kiva nähdä mitä saatte aikaiseksi.

Kiitos aiempiin osallistumisesta.

Linkitä korttisi ns. permalinkkinä postaukseen, eli niin että linkki menee juuri siihen kirjoitukseen blogissasi, josta sen löytää suoraan.
Muut kommentit TÄNNE.

Korttikoot löytyy tästä linkistä *KLIK*



Tiinan haasteeseen voi osallistua niin kauan kunnes seuraava tulee, eli lokakuun toiselle viikolle asti. Aiempaankin kirjahaasteeseen voi osallistua jos haluaa.

torstai 10. syyskuuta 2009

Tiinan haaste 2: Krakleeratut kortit



Tiinan toinen haaste siis vuorossa, tällä kertaa käytetään korteissa krakleerausta. Voit krakleerata taustan jonkun osion kortista tai vaikkapa koko kortin, kunhan siinä on jollain tavalla käytety krakleerausta.

Kortti voi olla joko onnittelukortti tai muu kortti, ATC, Skinny tms. Pääasia, että kortti on uusi ja tehty tähän haasteeseen.

EDIT 8:30: Kiitos Annifannille viestistä, olet oikeassa että varmaan voisi laittaa jotain ohjetta krakleerauksesta paperille/kartongille. Itse en nyt juuri ehdi, mutta jos Tiina tai joku muu ehtii hieman valaista asiaa tähän kommenttiosioon olisi kiva juttu. Muussa tapauksessa laitan itse illalla.

EDIT: 17:26 Tässä muutama krakleerauslinkki, joista selviää perimmäinen tarkoitus vaikka näissä ei kaikissa paperille olisi krakleerattukaan.

HANART
Rangerin Crackle Paint (tämä johtaa ainakin minulle uuden askartelukaupan sivulle)
Rangerin Crackle Paintia olen itse käyttänyt, se on helppo aine kun voi yhdellä aineella saada krakleeratun lopputuloksen.




Tämä haaste on voimassa seuraavaan Tiinan haasteeseen saakka, joka saattaa olla jo aiemmin johtuen matkastani, jos en ehdi itse tehdä syyskuun viimeiselle viikolle korttia.

Linkitä korttisi ns. permalinkkinä postaukseen, eli niin että linkki menee juuri siihen kirjoitukseen blogissasi, josta sen löytää suoraan.
Muut kommentit TÄNNE.

Korttikoot löytyy tästä linkistä *KLIK*

torstai 3. syyskuuta 2009

Haaste 20: Sävy/väri/teksti/kello


Nyt olisi ATC-kortin vuoro. Käytä kortissa samansävyisiä/värisiä papereita, kuvia tms. Kortissasi voit käyttää myös jotain tekstipaperia sekä kelloa. Siinä se!

On tää välillä niin vaikeaa keksiä...hyviä aiheita on paljon, mutta toteutus tökkii. Johtuu ehkä siitä, että mun tekis mieli tehdä vaan jotain outoja zettijuttuja....sellainenkin vielä taas ArjaL:n iloksi varmaan tulee joku viikko :D pienen pientä zettimäisyyttä ujutin tähänkin korttiin.

Viiikon päästä onkin taas Tiinan haasteen vuoro, vielä ehditte osallistua tuohon kirjahaasteeseenkin viikon verran.

Linkitä korttisi ns. permalinkkinä postaukseen, eli niin että linkki menee juuri siihen kirjoitukseen blogissasi, josta sen löytää suoraan.
Muut kommentit TÄNNE.

Korttikoot löytyy tästä linkistä *KLIK*

TIINAN kirjahaasteeseen
voi osallistua siihen asti kunnes seuraava Tiinan haaste tulee, eli syyskuun toiselle torstaille asti. Ajattelin, että nämä voivat olla pidempään, kun ovat vähän suuritöisempiä juttuja. On mulla "oma lehmä ojassa" tässäkin, haluan itsekin tehdä tähän kirjan kannet, mutta en ole vielä ehtinyt .