sunnuntai 2. elokuuta 2009

Heissan


Tauon jälkeen nähdään taas 6.8 alkaen, jolloin laitan haastekortin esille. Mietin ensin lopettamista, mutta ajattelin, että eiköhän tämä vielä mahdu tähän muiden haasteblogien joukkoon.


Seuraamme saapuu myös uusi haastaja kuukausittain vieraileva tähtemme Tiina, paremmin tunnettu Korttipuodin Tiinana. Korttipuodin blogissa loppui haasteet, joten pyysin Tiinaa jatkamaan täällä kerran kuussa haasteitaan. Saadaan tännekin vähän erilaisia juttuja minun haasteitteni lisäksi. Tiinalla onkin jo erittäin mielenkiintoinen suunnitelma ihan joulukuulle saakka, mutta enpä paljasta enempää. Tiinan haasteet on suunniteltu alustavasti aina kuun toiselle viikolle, joskus tietysti voi vaihdellakin tuo viikko.

Kollaasimania nimestään huolimatta tulee siis sisältämään jatkossa vähän muitakin haasteita, kuin pelkkiä kollaasihaasteita, toki nämä muut voi aina toteuttaa kollaasimenetelmin. Kollaasitekniikkahan sopii ihan kaikenlaisiin töihin.

Torstaihin siis!

PS: Muutin kommentointi asetuksia niin, että ei tarvitse varmennuskoodia laittaa joten kenen tahansa pitäisi nyt pystyä kommentoimaan ja linkittämään omat korttinsa vaikeuksitta. Jos tulee ongelmia ottakaa yhteys ansku60 @ gmail.com (välit pois).
Näin ainakin toistaiseksi jos ei tule ongelmapostia.

4 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Taputtelen täällä pieniä karvaisia käsiäni ja olen niin iloinen,että haasteet jatkuvat.Tiina,tervetuloa Anskua "jeesaamaan"!

Pitsihame kirjoitti...

Kivakivaa tulossa. Mielenkiintoista... ;DD

annifanni kirjoitti...

Kiva juttu.

Anne S. kirjoitti...

JESJES!!!