torstai 9. lokakuuta 2008

Viikon 41 haaste. Kortti + korttilaatikko

Tällä viikolla onkin vähän erilainen haaste. Tuunasin itse tälläisen peltilaatikon Skinny-korteilleni. Käytin tässä Tim Holtzin alkoholimusteita sekä gruncheboardeja, joita ovat siis nuo saranat sekä tuo soikea, missä lukee Skinnycards, nuolikin on sitä samaa sarjaa. En tiedä mitä tuo gruncheboard on suomeksi, mutta se on erikoista ainetta, joka ei hevillä hajoa ja sitä voi itse värittää mieleisekseen millä väreillä haluaa.

Musteita myy ainakin Finnstamper, ne käyvät hyvin sellaisille materiaaleille mitkä eivät ime ainetta itseensä. Maijun blogista löytyy hyvä ohje näiden käytölle.


Kanteen tein Skinny-kortin ( 3x 5 tuumaa), kortin pohja on pahvia jonka olen ensin maalannut gessolla ja sitten putsasin siihen ylimääräiset alkoholimusteet. Pahvilla ne ei enää kiillä, joten maalasin pahvin vielä Twinkling H2o väreillä. Monalisa on Tim Holtzin leimakuva, jonka olen leimannut vellumille. ( Tästähän taisi tulla Tim holtz-boxi :)

Haastankin teidät tekemään laatikon, jossa on päällä on sen kokoinen kortti ja siinä teksti, millaisia aiot laatikossa säilyttää - ATC, SKINNY, 4 x 4 tuuman kortti tai mikä tahansa muu mitä kokoja on kollaasimaniassa käytetty.
Tee vaikka pieni 1 tuuman kortin laatikko, jos isompi tuntuu työläältä. Mikäpä estää tuunaamasta vaikkapa kenkälaatikkoa ja tekemään siihen päälle kortit, sinnehän mahtuu monenkokoista korttia. Laatikon voit koristella sinulle mieleisellä tyylillä, serveteillä, maalaten, skräpäten tai ihan miten vaan.

Korttikoot löytyy täältä.

Tähän postaukseen VAIN kuvalliset permalinkit ja tänne TERVETULOA postaukseen kaikki MUUT KOMMENTIT.

KIITOKSET VIERAILEVALLE TÄHDELLE ARJAL:lle ed. sekä osallistujille, mielenkiintoisia toteutuksia teitte.

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Täällä lasten vanha palapelilaatikko uudessa ilmeessä =)

jipe kirjoitti...

Tapetista korttilaatikko