torstai 17. syyskuuta 2009

Haaste 21: Akryylimaalilla leimailuaIhastuin tuohon Rangerin Acrylic Paint Dabber maaliin niin, että nyt voi sanoa, että siitä se ajatus sitten lähti tähän haasteeseen.

Tehkää ATC-kortti käyttäen akryylimaalia leimavärinä ja toteuttakaa kortti muutenkin leimaten.

Nro 13 leimasin on tuputettu tuolla Dapper Paintilla ja annettu kuivua, sen jälkeen olen värittänyt taustan Distress Ink leimaväreillä, käyttäen meikkisientä väritykseen. Teksti on leimattu mustalla vedenkestävällä leimavärillä ja naisen silhuetti Mementon värillä, punchinellaa käytetty kulmassa.

Testasin myös tavallisen akryylimaalin, siltä varalta kun kaikille ei varmaan ole tuota Dabber Paintia (ei ollut minullakaan vielä eilen), toimii silläkin hyvin, vaikka ei tule niin embossatun oloista jälkeä kuin tuolla DP:lla. Laitoin akryyliväriä meikkisieneen ja tuputin kuukasvoleimasimeen väriä, annoin kuivua ja käytin taas Distress Inkkejä. Voi olla, että jos olisi laittanut reilummin väriä olisi saattanut tulla embossatun oloinen kuva. Muistakaa puhdistaa leimasin välittömästi, ettei akryylimaali kuivu siihen kiinni.

Toivottavasti innostutte haasteesta, olisi kiva nähdä mitä saatte aikaiseksi.

Kiitos aiempiin osallistumisesta.

Linkitä korttisi ns. permalinkkinä postaukseen, eli niin että linkki menee juuri siihen kirjoitukseen blogissasi, josta sen löytää suoraan.
Muut kommentit TÄNNE.

Korttikoot löytyy tästä linkistä *KLIK*Tiinan haasteeseen voi osallistua niin kauan kunnes seuraava tulee, eli lokakuun toiselle viikolle asti. Aiempaankin kirjahaasteeseen voi osallistua jos haluaa.

6 kommenttia:

tiina38 kirjoitti...

Mahtava haaste, kiitos Ansku!
http://tiina38-tiina38.blogspot.com/2009/09/torstai-aamun-puuhia.html

annifanni kirjoitti...

Mukana. Kiitos mukavasta haastavasta-haasteesta.

vikke* kirjoitti...

Tällä kortilla mukana haasteessa!!

Kiitos erilaisesta haasteesta, olis varmasti jäänyt tääkin testaamatta jos en olis haastetta bonganut ;)

kotilaiska kirjoitti...

Kiva haaste,kiitos!Ja inspiroiva kaunis mallityö.

Cassu alias Carita Oksa kirjoitti...

Hei! Ekaa kertaa mukana haasteessa. Uusi tuttavuus minulle tämä akryylimaalillaa leimailu. Hauska juttu ja varmasti käytän jatkossakin. -Carita-

Mervi kirjoitti...

Hei, kiva kaivaa taas akryylit kehiin, vähän jääneet kaappiin viimeaikoina, tulipa nyt vähän ravisteltua! Kokeillaan lisää; upeita kortteja naiset;-))m
Täällä