torstai 10. syyskuuta 2009

Tiinan haaste 2: Krakleeratut kortitTiinan toinen haaste siis vuorossa, tällä kertaa käytetään korteissa krakleerausta. Voit krakleerata taustan jonkun osion kortista tai vaikkapa koko kortin, kunhan siinä on jollain tavalla käytety krakleerausta.

Kortti voi olla joko onnittelukortti tai muu kortti, ATC, Skinny tms. Pääasia, että kortti on uusi ja tehty tähän haasteeseen.

EDIT 8:30: Kiitos Annifannille viestistä, olet oikeassa että varmaan voisi laittaa jotain ohjetta krakleerauksesta paperille/kartongille. Itse en nyt juuri ehdi, mutta jos Tiina tai joku muu ehtii hieman valaista asiaa tähän kommenttiosioon olisi kiva juttu. Muussa tapauksessa laitan itse illalla.

EDIT: 17:26 Tässä muutama krakleerauslinkki, joista selviää perimmäinen tarkoitus vaikka näissä ei kaikissa paperille olisi krakleerattukaan.

HANART
Rangerin Crackle Paint (tämä johtaa ainakin minulle uuden askartelukaupan sivulle)
Rangerin Crackle Paintia olen itse käyttänyt, se on helppo aine kun voi yhdellä aineella saada krakleeratun lopputuloksen.
Tämä haaste on voimassa seuraavaan Tiinan haasteeseen saakka, joka saattaa olla jo aiemmin johtuen matkastani, jos en ehdi itse tehdä syyskuun viimeiselle viikolle korttia.

Linkitä korttisi ns. permalinkkinä postaukseen, eli niin että linkki menee juuri siihen kirjoitukseen blogissasi, josta sen löytää suoraan.
Muut kommentit TÄNNE.

Korttikoot löytyy tästä linkistä *KLIK*

13 kommenttia:

tiina38 kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Arja L kirjoitti...

Kiitos hienosta haasteesta! Linkistä löytyy atc-korttini,jossa yhden sortin krakleerausta.

tiina38 kirjoitti...

Heip!
"Halkeilleen", vanhan näköisen pinnan olen saanut aikaan kaksivaiheisilla krakleeraus aineilla (Stamperia). Näitä löytyy myös monelta muulta valmistajalta! Jos tälläisiä tarvikkeita ei löydy kotoa, krakleeratun pinnan saa aikaiseksi rypistämällä reilusti paperia ja suoristamalla sen sekä tupsuttaa päälle esim. ruskeaa mustetta. CD levyn krakleeraus tapahtuu pitämällä levyä muutama (1-2) sekunti mikrossa. Monella tapaa saa siis krakleeratun pinnan aikaiseksi. Tässä muutama vinkki.

annifanni kirjoitti...

Kaikki uusi kiehtoo ja inspiroi, joten kyllä minä sen tein.Täältä löytyy.

Anne S. kirjoitti...

Mukana ollaan :)

ansku kirjoitti...

Osallistunpa ihan iteekin tähän :D

Pitsihame kirjoitti...

Yritin minäkin!
Kiitos Tiina ja Ansku haasteesta!

Leila kirjoitti...

Kiitokset mielenkiintoisesta haasteesta. Täällä minun ihka ensimmäinen krakleeraus.

vikke* kirjoitti...

Korttini haasteeseen löytyy täältä.

tjenmyt kirjoitti...

Aiemmin tekemälläni kortilla.

Mervi kirjoitti...

Heippa, mukana minäkin;-))m atc

Armiida kirjoitti...

Täällä minun mattimyöhäisen krakleerattu kortti

millam kirjoitti...

krakeloitu vintage atc